Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σε …χειμωνιάτικο σκηνικό η παρέλαση στα Τρίκαλα

Αψήφησαν βροχή και κρύο μαθητές που είδαν να έρχεται νωρίτερα της μετεωρολογικής πρόβλεψης η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σε …χειμωνιάτικο σκηνικό τελέστηκε η παρέλαση στα Τρίκαλα  καθώς η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών ήρθε νωρίτερα των μετεωρολογικών προβλέψεων.

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ήταν η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, ενώ η απόφαση να παρελάσουν οι μικροί μαθητές ήταν πολύ αμφιλεγόμενη λόγω των καιρικών συνθηκών με την αγωνία των γονέων στο «κόκκινο» σχετικά με τις επιπτώσεις που θα είχε αυτό στην υγεία των παιδιών τους τις επόμενες ώρες.

Χαρακτηριστικό ότι πολύ γονείς δεν παρακολούθησαν την παρέλαση αλλά έσπευσαν στον …τερματισμό της με τα παιδικά …μπουφάν στα χέρια για να πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα παιδιά τους. 

Νωρίτερα της παρέλασης, τελέστηκε η Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροσταστούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου και μετά την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της ΣΜΥ Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή