Αθλητικα

​Σε δράση γυναίκες-Παγκορασίδες και ενήλικες του Ασκληπιού

25 Feb 2019

Με νίκη, 1-3 και συνδυάζοντας την με πολύ καλή εμφάνιση, απέδρασε ο Ασκληπιός από την έδρα του Α Ο Καβάλας και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α2 κατηγορία. γυναικών.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Καβάλας εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα του Ασκληπιού και πήρε από νωρίς προβάδισμα 4-1, 10-7, 19-15 . Τα κορίτσια του Ασκληπιού κυνήγησαν το σκορ και ισοφάρισαν σε 22-22 χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο και έχασαν τελικά με 25-22.

Στο 2ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο 3-2, 6-6, 10-11, 15-16 και όλα ήταν ρευστά.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 22-20 και 24-22 ,δεν κατάφεραν όμως να πάρουν το σετ. Πιο ψύχραιμες και πιο αποφασιστικές οι κοπέλες του Ασκληπιού ισοφάρισαν σε 24-24 και πήραν τελικά το σετ με 24-26.

Το 3ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού ο Ασκληπιός πήρε από την αρχή προβάδισμα 2-6, 6-11, 13-18 και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Καβάλας και πήρε τελικά το σετ με 19-25.

Στο 4ο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε πάλι καλύτερα 1-4 ενώ στη συνέχεια τα κορίτσια έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους (λόγω κάποιων ανάποδων σφυριγμάτων όπως θεώρησαν)για να πάμε πόντο -πόντο μέχρι το 18-18. Εκεί τα κορίτσια έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ψυχραιμία, με καλές επιθετικές επιλογές και πολύ πίεση στο σερβίς (το σετ τελείωσε με 2 συνεχόμενους άσσους) πήραν τελικά το σετ με 21-25 και πήραν μια μεγάλη νίκη.

ΑΟ Καβάλας (Γερακινή): Γερακινή(λ), Μπαρή, Χατζή, Ντόμι(λ), Ευθυκράτη, Νικολάου, Παπακώστα, Τσιούλκα, Αγγελοπούλου, Βαλιδάκη, Δικαστοπούλου, Γεωργιάδου, Κλίκη.

ΑΣ Ασκληπιός (Γεροβάιος): Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Αθανασοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Ταρατόρα, Κοτσίρα(Λ), Λαίου.
 
Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Παγκορασίδες Β του Ασκληπιού. Στον πρώτο τους αγώνα γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Φιλαθλητικού Καλαμπάκας με σκορ 3-0. Ήταν η πρώτη εμφάνιση για τις μικρές του Ασκληπιού που έχουν μπροστά τους όλο το χρόνο για να βελτιωθούν αφού στόχος είναι να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις.

Η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια , πιο έτοιμη και δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στις αξιόμαχες μικρές του Ασκληπιού.

Τα σετ 25-18, 25-15, 25-12.

Φιλαθλητικός Καλαμπάκας (Τσικέλης):Παπαδήμα, Κοττόρι, Φίλου, Κακαγιάννη, Σακελλαρίδη, Παπαδημητρίου, Νταμπαλή, Παπαδοπούλου, Τσαντήλα, Σακκά, Γκουτζαμάνη.

Α Σ Ασκληπιός (Ραντόμσκα): Καρατζά,Γκιούρκη, Κωστοπούλου, Κολίτσα, Παπαγεωργίου, Σουλιμέτση, Στρωματά, Κόκκαλη Α., Κόκκαλη Ε., Αλεστα.

Ακάθεκτες συνεχίζουν οι ενήλικες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα. Πέτυχαν την 3η νίκη τους (σε 4 αγώνες)και συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη με τις εμφανίσεις τους. 

Αυτή τη φορά επιβλήθηκαν του Φιλαθλητικού Λάρισας με σκορ 3-1.

Μέσα από μια εξαιρετική εμφάνιση , έχοντας την συμπαράσταση των δικών τους ανθρώπων και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες της προπονήτριας μπόρεσαν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και κέρδισαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι.

Η προσπάθεια τους είναι αξιομνημόνευτη γιατί ούτε πολλές ώρες για προπόνηση έχουν αλλά η αγάπη τους για το άθλημα και το δέσιμο τους σαν ομάδα καλύπτει όλα τα κενά.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια μεγάλη παρέα που από θεατές τόλμησαν (και πολύ καλά έκαναν) να δεχτούν να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για το άθλημα μέσα από τις γραμμές του γηπέδου πλέον και φυσικά αποδέχτηκαν την πρόκληση της συμμετοχής σε αγώνα.

Τα σετ 25-15, 25-10, 25-27, 25-17.

Α Σ Ασκληπιός(Ραντόμσκα):Καραπαπάζογλου, Μαυρίκου, Θεοδώρου, Σκέμπη, Αγαπίου, Μαυρογιώργου, Κορομπλή, Χελιδώνη, Κατούνα.

Φιλαθλητικός Λάρισας (Κούγκα):Χριστοδούλου, Κουτσούγκουλου, Παπαγεωργίου, Μπάρμπα, Γκαραβέλα, Παναγιωτοπούλου, Ζαχαράκη, Λεβέντη.

admins
Author: admins

Η ΑΕΤ της νέας εποχής: Στέργιος και Χρήστος Στάμος υπεύθυνοι της Ακαδημίας

Η ΑΕΤ της νέας εποχής: Στέργιος και Χρήστος Στάμος υπεύθυνοι της Ακαδημίας

Η ΑΕΤ εμπιστεύεται την ανανέωση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στα αδέρφια Στάμου. Ο Στέργιος και ο Χρήστος Στάμος αναλαμβάνουν υπεύθυνοι στα …
Γυναίκα κρατά σακούλες αγορών και χαμογελά σε εμπορικό δρόμο κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής εξόδου για ψώνια

Από 11 Ιουνίου το νέο θερινό ωράριο στα καταστήματα των Τρικάλων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει το θερινό ωράριο της αγοράς. Από 11 Ιουνίου 2025, νέα απογευματινή ώρα λειτουργίας 18:00–21:00. Δείτε …
Ξενάγηση στο Βαρούσι για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ξενάγηση στο Βαρούσι για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Τρικάλων ξεναγήθηκαν στο Βαρούσι, γνωρίζοντας την ιστορία και τα αρχοντικά του …
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Στέφανος Μπαρούτας – Την Πέμπτη η κηδεία του στα Τρίκαλα

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Στέφανος Μπαρούτας – Την Πέμπτη η κηδεία του στα Τρίκαλα

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Μπαρούτας. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 5 Ιουνίου …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.