Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σε δράση γυναίκες-Παγκορασίδες και ενήλικες του Ασκληπιού

Με νίκη, 1-3 και συνδυάζοντας την με πολύ καλή εμφάνιση, απέδρασε ο Ασκληπιός από την έδρα του Α Ο Καβάλας και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α2 κατηγορία. γυναικών.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Καβάλας εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα του Ασκληπιού και πήρε από νωρίς προβάδισμα 4-1, 10-7, 19-15 . Τα κορίτσια του Ασκληπιού κυνήγησαν το σκορ και ισοφάρισαν σε 22-22 χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο και έχασαν τελικά με 25-22.

Στο 2ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο 3-2, 6-6, 10-11, 15-16 και όλα ήταν ρευστά.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 22-20 και 24-22 ,δεν κατάφεραν όμως να πάρουν το σετ. Πιο ψύχραιμες και πιο αποφασιστικές οι κοπέλες του Ασκληπιού ισοφάρισαν σε 24-24 και πήραν τελικά το σετ με 24-26.

Το 3ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού ο Ασκληπιός πήρε από την αρχή προβάδισμα 2-6, 6-11, 13-18 και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Καβάλας και πήρε τελικά το σετ με 19-25.

Στο 4ο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε πάλι καλύτερα 1-4 ενώ στη συνέχεια τα κορίτσια έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους (λόγω κάποιων ανάποδων σφυριγμάτων όπως θεώρησαν)για να πάμε πόντο -πόντο μέχρι το 18-18. Εκεί τα κορίτσια έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ψυχραιμία, με καλές επιθετικές επιλογές και πολύ πίεση στο σερβίς (το σετ τελείωσε με 2 συνεχόμενους άσσους) πήραν τελικά το σετ με 21-25 και πήραν μια μεγάλη νίκη.

ΑΟ Καβάλας (Γερακινή): Γερακινή(λ), Μπαρή, Χατζή, Ντόμι(λ), Ευθυκράτη, Νικολάου, Παπακώστα, Τσιούλκα, Αγγελοπούλου, Βαλιδάκη, Δικαστοπούλου, Γεωργιάδου, Κλίκη.

ΑΣ Ασκληπιός (Γεροβάιος): Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Αθανασοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Ταρατόρα, Κοτσίρα(Λ), Λαίου.
 
Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Παγκορασίδες Β του Ασκληπιού. Στον πρώτο τους αγώνα γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Φιλαθλητικού Καλαμπάκας με σκορ 3-0. Ήταν η πρώτη εμφάνιση για τις μικρές του Ασκληπιού που έχουν μπροστά τους όλο το χρόνο για να βελτιωθούν αφού στόχος είναι να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις.

Η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια , πιο έτοιμη και δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στις αξιόμαχες μικρές του Ασκληπιού.

Τα σετ 25-18, 25-15, 25-12.

Φιλαθλητικός Καλαμπάκας (Τσικέλης):Παπαδήμα, Κοττόρι, Φίλου, Κακαγιάννη, Σακελλαρίδη, Παπαδημητρίου, Νταμπαλή, Παπαδοπούλου, Τσαντήλα, Σακκά, Γκουτζαμάνη.

Α Σ Ασκληπιός (Ραντόμσκα): Καρατζά,Γκιούρκη, Κωστοπούλου, Κολίτσα, Παπαγεωργίου, Σουλιμέτση, Στρωματά, Κόκκαλη Α., Κόκκαλη Ε., Αλεστα.

Ακάθεκτες συνεχίζουν οι ενήλικες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα. Πέτυχαν την 3η νίκη τους (σε 4 αγώνες)και συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη με τις εμφανίσεις τους. 

Αυτή τη φορά επιβλήθηκαν του Φιλαθλητικού Λάρισας με σκορ 3-1.

Μέσα από μια εξαιρετική εμφάνιση , έχοντας την συμπαράσταση των δικών τους ανθρώπων και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες της προπονήτριας μπόρεσαν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και κέρδισαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι.

Η προσπάθεια τους είναι αξιομνημόνευτη γιατί ούτε πολλές ώρες για προπόνηση έχουν αλλά η αγάπη τους για το άθλημα και το δέσιμο τους σαν ομάδα καλύπτει όλα τα κενά.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια μεγάλη παρέα που από θεατές τόλμησαν (και πολύ καλά έκαναν) να δεχτούν να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για το άθλημα μέσα από τις γραμμές του γηπέδου πλέον και φυσικά αποδέχτηκαν την πρόκληση της συμμετοχής σε αγώνα.

Τα σετ 25-15, 25-10, 25-27, 25-17.

Α Σ Ασκληπιός(Ραντόμσκα):Καραπαπάζογλου, Μαυρίκου, Θεοδώρου, Σκέμπη, Αγαπίου, Μαυρογιώργου, Κορομπλή, Χελιδώνη, Κατούνα.

Φιλαθλητικός Λάρισας (Κούγκα):Χριστοδούλου, Κουτσούγκουλου, Παπαγεωργίου, Μπάρμπα, Γκαραβέλα, Παναγιωτοπούλου, Ζαχαράκη, Λεβέντη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή