​Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για λαθρεμπόριο χρυσού-59 συλλήψεις

    Μαίνεται αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης δύο εγκληματικών οργανώσεων λαθρεμπορίου χρυσού που απαρτίζονταν από πολλά άτομα.

   Συγκεκριμένα, οι οργανώσεις εξήγαγαν στο εξωτερικό ποσότητες χρυσού ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και της ΕΚΑΜ, προέβησαν στη σύλληψη ενός  διάσημου ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων και σε άλλες 59 συλλήψεις!

   Επίσης, οι Αρχές προχώρησαν στη δέσμευση ποσοτήτων χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλων, μεγάλων χρηματικών ποσών και πλήθους χρυσαφικών.

   Εδώ και καιρό διενεργούνταν έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου για λαθρεμπόριο χρυσού με τη συμμετοχή ενεχυροδανειστηρίων και κοσμηματοπωλείων καθώς οι Αρχές πήραν το ‘’πάτημα’’ από παλαιότερες υποθέσεις κλοπών σπείρας Ρομά οι οποίοι έκλεβαν τιμαλφή και τα μεταπωλούσαν σε συνεργαζόμενα ενεχυροδανειστήρια. 

   Η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη τροπή καθώς εμπλέκονταν σε αυτή και είχαν συλληφθεί άνθρωποι του θεάματος.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή