Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σε πρεσβευτή του Τρικαλινού πολιτισμού αναδεικνύεται ο συμπολίτης Χάρης Μαντέλλος!

Είναι γνωστό στην Τρικαλινή κοινωνία ότι ο Χάρης Μαντέλλος έχει πάθος με τον κινηματογράφο και ειδικότερα με την συλλογή αυτόγραφων διασήμων σκηνοθετών, σεναριογράφων, συντελεστών, ηθοποιών που έχουν υπηρετήσει την έβδομη τέχνη και αναδειχθεί από τους κορυφαίους στην τέχνη τους. Δεν χάνει ευκαιρία όποτε κάποιος από αυτούς βρεθεί στην χώρα μας να τον συναντά, να φωτογραφίζεται μαζί του και φυσικά να του… αποσπά ένα αυτόγραφο.

Παράλληλα όμως ο φιλότεχνος συμπολίτης μας δεν παραλείπει να του προσφέρει ως κάποιου είδους ανταπόδοση ένα αναμνηστικό από την πόλη μας.

Αυτό συνέβη και χθες όταν ο Χάρης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Euphoria" στο πλαίσιο του 31ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, όπου συναντήθηκε με την με την διάσημη Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό (είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Ο άνθρωπος της Βροχής” με τον Τομ Κρουζ και τον Ντάστιν Χοφμαν), αλλά και ικανή σκηνοθέτιδα, Βαλέρια Γκολίνο, με οποία φωτογραφήθηκε και της προσέφερε (όπως επίσης και στον Διευθυντή του Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Νίνο Φενέκ Μικελίδη) ενημερωτικά φυλλάδια με τα αξιοθέατα της πόλης μας καθώς και έναν τόμο αφιερωμένο στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Να επισημάνουμε ότι το υλικό του είχε παρασχεθεί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η Βαλέρια Γκολίνο μάλιστα του δήλωσε ότι όχι μόνο γνωρίζει τον μεγάλο Τρικαλινό λαϊκό μουσικοσυνθέτη, αλλά και ότι είναι και μεγάλη θαυμάστρια του έργου του!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή