Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σε ρυθμούς Εργοτέλη ο Α Ο Τρίκαλα

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ και είναι το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μετά από αυτό στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.
Ο Ράκτο Ντόστανιτς για τον αγώνα της Κρήτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιμπαν Ράντι, αφού η θλάση που τον ταλαιπωρεί ίσως να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες.
 
Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Εργοτέλης (προσεχής αντίπαλος του Α Ο Τρίκαλα) απέναντι στον ΠΑΟΚ σε αγώνα που εκκρεμούσε για την 2η αγωνιστική στην φάση των ομίλων του κυπέλλου. Με κατοχή μπάλας και πάρα πολλά τρεξίματα αλλά και ευκαιρίες, η ομάδα του Ηρακλείου αδικείται από το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε υπεροχή στο πρώτο μέρος. Σε άσχημη κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος στο Παγκρήτιο.

Στο 11΄το 0-1. Ο Μπίσεσβαρ με ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή και ωραίο φαλτσαριστό σουτ σκόραρε για τον ΠΑΟΚ.
 
Στο 68΄το 1-1. Ο Τσέλιος έσκαψε στην περιοχή για τον Έφορντ, αυτός παράλληλη σέντρα και ο Ιατρούδης την ισοφάριση.
Στο 79΄ το 1-2. Ο Μπίσεσβαρ την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, αφύλαχτος ο Βέρνμπλουμ ο οποίος με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.
 
Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μαζουλοξής (λ.τρ. 46' Μπρους), Γιακούμπου, Κοζωρώνης, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (80' Καπνίδης), Ροβίθης (52' Μπουτσάκης), Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Οικονόμου

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (67' Κάνιας), Μπίσεσβαρ (88' Κρέσπο), Ελ Καντουρί, Ζαμπά (66' Σάκχοφ), Άκπομ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

1 ΑΡΗΣ 3-2 4
2 ΠΑΟΚ 3-2 4
3 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3 1
4 ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-3 1

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εργοτέλης-Άρης
Αήττητος Σπάτων-ΠΑΟΚ

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή