Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σεμινάρια ΤΕΕ για τα μέλη του

Μία νέα υπηρεσία προς τους μηχανικούς – μέλη του ξεκινά να παρέχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος με σκοπό την ενημέρωση, επιμόρφωση και κατάρτιση σε επίκαιρα και εξειδικευμένα τεχνικά θέματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. Πρόκειται για την υπηρεσία «Σεμινάρια ΤΕΕ» η οποία θα παρέχεται δωρεάν στα μέλη του ΤΕΕ από το Επιμελητήριο των Μηχανικών. 

Κάθε σεμινάριο θα έχει όριο συμμετεχόντων περίπου τους 100 μηχανικούς, βάση σειράς προτεραιότητας στην ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής. Τα σεμινάρια για τα οποία υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση θα επαναλαμβάνονται σε νέα ημερομηνία. Η θεματολογία των σεμιναρίων θα εμπλουτίζεται συνεχώς κατά τους επόμενους μήνες. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε σεμινάριο (θεματολογία, εισηγητές, φόρμα εγγραφής, υποστηρικτικό υλικό κλπ) παρέχονται μέσα από την ειδική ιστοσελίδα, την οποία καλούνται να επισκέπονται τα μέλη του ΤΕΕ τακτικά για ενημέρωσή τους.

Πρακτικές πληροφορίες

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Σύνταγμα, Νίκης 4, 1ος όροφος). Η διάρκειά τους είναι 4 ώρες (17:00-21:00) 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση αίτησης εγγραφής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, μέλη του ΤΕΕ, που είναι ταμειακά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Μετά την υποβολή της αίτησης αυτοματοποιημένο μήνυμα θα επιβεβαιώνει ότι αυτή καταχωρήθηκε. Μετά τη συλλογή των στοιχείων θα γίνεται επιβεβαίωση της συμμετοχής στο σεμινάριο με νεότερο ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλωθεί από τον αιτούντα. Αν ο αιτών δεν λάβει το σχετικό επιβεβαιωτικό email, η θέση του στο σεμινάριο δεν έχει κατοχυρωθεί. 

Είναι αυτονόητο ότι, σε περίπτωση κωλύματος, ο αιτών θα πρέπει να ενημερώνει έγκαιρα για την ακύρωση της θέσης, προκειμένου αυτή να καλυφθεί από τον επόμενο σε σειρά ενδιαφερόμενο, σε διαφορετική περίπτωση το ΤΕΕ θα είναι υποχρεωμένο να απορρίψει τυχόν αίτησή του σε άλλα σεμινάρια. 

Δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν, κατόπιν υπογραφής στο σχετικό παρουσιολόγιο την ημέρα του κάθε σεμιναρίου. Η παραλαβή της Βεβαίωσης γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή