Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σεμνά και Χωρίς… τυμπανοκρουσίες η «αλλαγή σελίδας»

Αφήνει πίσω έργο στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο Αθανάσιος Λιούτας.
 
Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή για τον Αθανάσιο Λιούτα, καθώς βρέθηκε στον χώρο όπου για μια  12ετία περίπου, πρόσφερε χωρίς τυμπανοκρουσίες τις δυνάμεις του στο Τρικαλινό «επιχειρείν» με προτάσεις, από θέση διοίκησης.

 Ως Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων ο κ. Λιούτας και με την συνεισφορά του ως γνώστης της πραγματικής οικονομίας και της κατάστασης που βιώνουν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις σήμερα, αποτέλεσε ισχυρό «χαρτί» για τη Διοίκηση και πλέον παραδίδει τη «σκυτάλη» από αυτό το θεσμό (φαίνεται πως θα τον δούμε σύντομα σε άλλο).

Δείχνει αρκετά ενθουσιασμένος που αρκετές από τις προτάσεις του, τόσο για το μέλλον της επιχειρηματικότητας και της στήριξης των επιχειρήσεων, όσο και για τον τρόπο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πρόσφατα προσυνέδρια του κόμματος.

Ο κ. Λιούτας, έδωσε την …ψήφο του, ευχόμενος η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων να μπορέσει να συνεχίσει μέσα στην παρατεταμένη οικονομική ύφεση να αποτελεί «στήριγμα» των τοπικών επιχειρήσεων, κάτι στο οποίο προσδοκά να βοηθήσει και ο ίδιος από άλλο μετερίζι αυτή την φορά….

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή