Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασφάλεια αυτοκινήτου στα Τρίκαλα: δες πώς θα μειώσεις το κόστος σου!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη όχι μόνο γιατί είναι υποχρεωτική από το Νόμο, αλλά γιατί είναι αναντικατάστατη σε περιπτώσεις ατυχημάτων, κλοπών, έντονων καιρικών φαινομένων και ειδικά σωματικών βλαβών.

Και ενώ παλαιότερα η διαδικασία εύρεσης της καλύτερης ασφάλειας ήταν χρονοβόρα και κουραστική, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το insurancemarket.gr τα τελευταία 10 χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στην ασφάλιση αφού έχει κάνει όλη τη διαδικασία 100% online.  Αυτό σημαίνει ότι γλιτώνεις χρόνο και χρήμα χάρη στις παρακάτω υπηρεσίες:

Σύγκριση Προσφορών

Το insurancemarket.gr συνεργάζεται με 27 ασφαλιστικές εταιρείες, οπότε μια επίσκεψη στην πλατφόρμα αρκεί, για να δεις μέσα σε 1’ τις πιο συμφέρουσες προσφορές με βάση τις ανάγκες σου.

Ψάχνεις ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού ή ασφάλεια αγροτικού; Στο insurancemarket.gr μπορείς να φτιάξεις την ασφάλεια που θες με βάση τις δικές σου ανάγκες, φτιάχνοντας εξατομικευμένα πακέτα και προσθέτοντας καλύψεις, όπως η οδική βοήθεια, το προσωπικό ατύχημα, η νομική προστασία και η θραύση κρυστάλλων.

Η σύγκριση είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr οι τιμές που θα βρεις για τα Τρίκαλα είναι:

Best Price Alert

Η υπηρεσία της σύγκρισης δε σταματάει μόνο κατά την αναζήτηση νέας ασφάλειας. Όταν έχει φτάσει η στιγμή της ανανέωσης, ενημερώνεσαι από τη ίδια την εταιρεία αν έχει βρεθεί πιο οικονομική προσφορά για το όχημά σου.

Έτσι κερδίζεις ακόμη περισσότερο χρόνο, αφού δεν χρειάζεται καν να συγκρίνεις από την αρχή, το κάνει η ίδια η υπηρεσία για εσένα!

Αυτή η μοναδική υπηρεσία υπάρχει μόνο στο insurancemarket και δε θα τη βρεις πουθενά αλλού!

Άνεση και 24ωρη εξυπηρέτηση

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη online σε laptop, tablet και κινητά δίνοντάς σου την ευχέρεια να μπεις και να συγκρίνεις όποια ώρα και μέρα σε βολεύει, γλιτώνοντας τα ραντεβού με τους ασφαλιστές και τις περιττές μετακινήσεις.

Επιπλέον, δε μένεις ποτέ ξεκρέμαστος αφού το insurancemarket.gr παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας ακόμη και τις Κυριακές και τις αργίες.

Πληρωμή με άτοκες δόσεις

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πιο συμφέρον πακέτο είναι η ετήσια ασφάλεια αφού αφενός γίνεται μια φορά και φεύγει αυτό το βάρος και αφετέρου γιατί συμφέρει περισσότερο οικονομικά σε σχέση με την εξάμηνη ή η μηνιαία ασφάλεια.

Ακόμη όμως κι αν το έξοδο αυτό σου φαίνεται μεγάλο για να το πληρώσεις μια κι έξω, μπορείς να βάλεις έως και 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σου κάρτα.

Ασφάλιση όλων των οχημάτων

Εκτός από την ασφάλεια αυτοκινήτου, το insurancemarket.gr έχει και ασφάλεια αγροτικού, φορτηγού, ταξί, μηχανής κτλ, ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα. Στην πλατφόρμα μπορείς να ασφαλίσεις ακόμη και το σκάφος ή το jet ski σου.

Επιπλέον εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες

Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επιλέξει να κάνουν ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, ένστολους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ) και δημόσιους υπάλληλους.

Ενδεικτικά οι εκπτώσεις για τους ένστολους που θα βρεις στην πλατφόρμα είναι:

  • -25% για αστυνομικούς
  • -16% για ένστολους
  • -10% για ανέργους

Εάν λοιπόν θέλεις να επωφεληθείς από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα της online ασφάλισης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  • Να μπεις στο insurancemarket.gr
  • Να βάλεις την πινακίδα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη
  • Να συγκρίνεις τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών
  • Να επιλέξεις την προσφορά που σε συμφέρει
  • Να εξοφλήσεις και να λάβεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου

Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα!

*Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου & μηχανής αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2018 6hp & Honda Astrea 50cc, τκ 42100 & οδηγό 40 ετών στις 05/7/2022. Οι τιμές ασφάλισης αγροτικού & φορτηγού αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan του 2020 14hp, τκ 42100 & οδηγό 40 ετών.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή