Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σφίγγει το ζωνάρι» η ΑΑΔΕ για άμεσα εισπρακτικά αποτελέσματα

Η ΑΑΔΕ με νέα απόφαση του Διοικητή της προχωρά στην αναδιοργάνωση των ελεγκτικών μηχανισμών, με σκοπό στοχευμένους ελέγχους, ώστε να υπάρξουν άμεσα εισπρακτικά αποτελέσματα.

Με ειδική εντολή του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. ή του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης μπορεί να ανατίθεται στις Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων, η διενέργεια ελέγχων και ερευνών, εκτός των ορίων της κατά τόπον αρμοδιότητας ή συναρμοδιότητας τους.

Το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών μπορεί να φοράει «ειδική ενδυμασία ή διακριτικά», ανάλογα με τις συνθήκες της αποστολής του, ενώ οι Υπηρεσίες λειτουργούν όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας με την απαιτούμενη εναλλαγή του προσωπικού, το οποίο υποχρεούται σε τακτική ή και υπερωριακή εργασία και κατά τις ημέρες αργιών και τις νυχτερινές ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες των Υπηρεσιών για την αποκάλυψη και καταπολέμηση εστιών οικονομικού εγκλήματος που άπτονται φορολογικών υποθέσεων, μεγάλης φοροδιαφυγής, ο έλεγχος της κίνησης κεφαλαίων, ο έλεγχος της διακίνησης αγαθών και υπηρεσιών.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή