Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σήκωσε το γάντι» Γιάννης Κουτεντάκης

Τι απαντά μετά το δημοσίευμα του trikalanews.gr που κατέγραψε τα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.
 
Με επιστολή που έχει ως τίτλο « Δημοτικοί Σύμβουλοι Τρικάλων και η ΣΕΦΑΑ: Απάντηση του Κοσμήτορα», ο Καθηγητής και Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννης Κουτεντάκης, αναφέρει τα εξής: 
 
«Σήμερα, ημέρα χαράς για τις οικογένειες των 200 περίπου πρωτοετών φοιτητών που είχαν την τιμητική τους, υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας των Τρικάλων, σύμφωνα με το οποίο «… με καθόλου ‘καλό μάτι’ δεν είδαν Δημοτικοί Σύμβουλοι των Τρικάλων, την πρόσφατη επιστολή από την ΣΕΦΑΑ Τρικάλων για την οικονομική της συνεισφορά στην τοπική οικονομία» (trikalanews.gr, 1-10-2017). 
Πρόκειται για τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Γ. Καΐκη και Δ. Χατζηγάκη.
Ο κ. Καΐκης, βέβαια, έχει επανειλημμένως επισκεφτεί τη Σχολή μας, γνωρίζει καλά τις παραμέτρους που την κάνουν παγκοσμίως γνωστή και – με αφορμή την όποια συνεισφορά ή μη της Σχολής μας στην τοπική οικονομία – αναφέρθηκε στο (σοβαρό αλλά, εν προκειμένω, άσχετο) θέμα της έλλειψης φοιτητικής εστίας στα Τρίκαλα. Αντίθετα, εξ όσων γνωρίζω, ο κ. Χατζηγάκης ουδέποτε επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις μας και στην τοποθέτησή του διαφαίνεται μία ιδιαιτέρως ελλιπής ενημέρωση για το Ίδρυμα που επάξια λειτουργεί στην πόλη μας επί 22 συναπτά έτη. 
Εκ μέρους, λοιπόν, όλου του προσωπικού της ΣΕΦΑΑ, καλώ τον κ. Χατζηγάκη να έρθει σε ημέρα και ώρα της επιλογής του, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν και κατά πόσον ισχύουν τα εύσημα τα οποία μας απέδωσε με το άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Ένα ΑΕΙ στην περιφέρεια, παράδειγμα προς μίμηση», ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Παξινός».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή