Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σήκωσε το γάντι» η «Ραδιοφωνική Λέσχη»

Στην προσωπική της σελίδα στο facebook έδωσε «απάντηση» στην χθεσινή αποκάλυψη του trikalanews.gr σχετικά με τις προθέσεις του Δημήτρη Παπαθανασίου.
 
Άμεση ήταν η …αντίδραση της «Ραδιοφωνικής Λέσχης» Τρικάλων στην χθεσινή αποκάλυψη του trikalanews.gr περί προσφυγής του Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» στο ΕΣΡ.
Σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook με τίτλο «Τρικυμία εν κρανίω…», αναφέρει τα εξής: 
«Ως Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων είναι πάγια αρχή μας να μην απαντάμε σε προκλητικές επιθέσεις που μπορεί να δεχόμαστε από πολιτικούς, γιατί θεωρούμε πως όποιος εκτίθεται δημοσίως θα δεχθεί και την αρνητική και πολλές φορές κακόβουλη κριτική. Πόσο μάλλον σε μια περίοδο που για «όλα φταίνε» οι δημοσιογράφοι και οι ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης . 
Είναι η πρώτη φορά που θα απαντήσουμε δημόσια και αυτό γιατί δεν μας αρέσει η παραπληροφόρηση και ο ρόλος του… θύματος, που υιοθετεί ο επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» κ. Δημ. Παπαθανασίου, ο οποίος ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ (αναφαίρετο δικαίωμα του) , εγκαλώντας μας γιατί δεν προβάλλεται από τη συχνότητα 97,6 ο συνδυασμός του και δεν του δώσαμε του ιδίου βήμα να αναπτύξει τις προτάσεις και ανησυχίες του για τα δημοτικά δρώμενα.
Για να μπουν λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά έχουμε να παραθέσουμε τα κάτωθι:
1) Η δημοτική παράταξη του κ. Παπαθανασίου έχει εκπροσωπηθεί στη Ραδιοφωνική Λέσχη, φιλοξενώντας απόψεις των δημοτικών του συμβούλων, όπως των κ. Βασίλη Ζώη και Χάρη Μαντέλο. Ο ίδιος επέλεξε να βάλει εμπάργκο στη συχνότητα μας και αυτό το πιστοποιούν τα μηνύματα που κατά καιρούς έχει στείλει στα κινητά τηλέφωνα της δημοσιογράφου, όταν ήθελε να σχολιάσει κάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά «διακοπή εμπάργκο» και στη συνέχεια έγραφε «επαναφορά εμπάργκο». Υπάρχουν αποθηκευμένα αυτά τα μηνύματα και προφανώς είναι εν γνώσει του, αφού στάλθηκαν από το προσωπικό κινητό του κ. Παπαθανασίου.
2) Είναι προσωπική επιλογή της εκπομπής αν θα συνομιλεί με υβριστές («παπαγαλάκια», «γατάκια», φερέφωνα του δημάρχου κ.ο.κ, εκφράσεις που ο επικεφαλής της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, αναφέρει κατά κόρον για το μέσο μας).
3) Από πότε είναι ποινικώς κολάσιμες και… ύποπτες οι κοινωνικές συναναστροφές, όπως αναφέρει στο έγγραφο του προς το ΕΣΡ για τις καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι μέτοχοι του ραδιοφωνικού σταθμού και η δημοσιογράφος ή ακόμη και οι τρεις τους με τον νυν δήμαρχο – όπως αναφέρει ο κ Παπαθανασίου. Να υποθέσουμε ότι ο κ. Παπαθανασίου δεν έχει συναναστραφεί ποτέ (!!) κοινωνικά τον νυν δήμαρχο;
4) Και κυρίως: Αν ο κ. Παπαθανασίου είναι «φιμωμένος» από τον Μάιο του 2014 από τη Ραδιοφωνική Λέσχη, γιατί δεν απευθύνθηκε εδώ και τρία χρόνια στο ΕΣΡ και το πράττει τώρα; Μήπως γιατί μόλις προχθές δέχθηκε νομική σύσταση να σταματήσει να στέλνει γραπτά μηνύματα υβρίζοντας δημοτικό σύμβουλο με επιστέγασμα να σχολιάζει οικογενειακές καταστάσεις της δημοσιογράφου του σταθμού μας; O ίδιος ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί. Αρκεί να κοιτάξει στα εξερχόμενα μηνύματα του κινητού του.
Τώρα αν για την κάθε αναφορά που γίνεται σε μια ραδιοφωνική συζήτηση ο κ. Παπαθανασίου βρίσκει σ’ αυτές τον εαυτό του, επ’ αυτού δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Εκείνος είναι που έστειλε, πάλι, μήνυμα και γνωστοποιούσε προσωπικά του δεδομένα. Ο κάθε νοήμων ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Επιφυλασσόμαστε αν θα επανέλθουμε με άλλη μας ανακοίνωση, αν και ξέρουμε ότι θα προκληθούμε από τον επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» πριν στεγνώσει το μελάνι αυτής μας της ανακοίνωσης.
Εμείς κρινόμαστε καθημερινά από τους ακροατές και ο κ. Παπαθανασίου έχει κριθεί από τους τρικαλινούς στις δημοτικές εκλογές του 2010, στις εθνικές του 2012, στις δημοτικές εκλογές του 2014».
ΥΓ.  Η επιστολή παρόλο που δεν εστάλθει στο trikalanews.gr την δημοσιεύουμε για λόγους καθαρά δεοντολογικούς για να βγάζουν οι αναγνώστες τα συμπεράσματά τους…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή