Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασκληπιείο Βούλας: Γιατρός εμβολίαζε εικονικά αρνητές των εμβολίων

Μια πολύ σοβαρή περίπτωση αποκαλύφθηκε πρόσφατα, που αφορά ειδικευόμενο γιατρό 50 ετών, ο οποίος πραγματοποιούσε κρυφά εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές των εμβολίων, προκειμένου να αποκτήσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Το συγκεκριμένο θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελίες που έγιναν από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου του Ασκληπιείου Βούλας, ενυπόγραφα, ενώ σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «υπήρχε σχέδιο να κάνει εμβολιασμούς μαϊμού για να πάρουν γνωστοί του τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Τέτοια άτομα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας».

Ο γιατρός «πιάστηκε στα πράσα» από νοσηλεύτρια την ώρα που ήταν έτοιμος να προχωρήσει στον εικονικό εμβολιασμού κάποιου ατόμου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός, αφού οι κινήσεις του δεν ήταν σύμφωνες με τις ενδεδειγμένες για την πραγματοποίηση εμβολιασμού. Στην αρχή υπήρξε επίπληξη από το προσωπικό που πρόσεξε αυτές τις «λάθος» κινήσεις. Εν συνεχεία, όμως, έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις και λήψη μέτρων εναντίον του.

Όπως δήλωσε η ΠΟΕΔΗΝ: «Στις 4.15 μ.μ. την Κυριακή, ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου, 50 χρονών, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει ο ίδιος τα εμβόλια σε πέντε γνωστούς του, 3 άνδρες και 2 γυναίκες που είχαν κλεισμένα ραντεβού, γιατί δήθεν φοβόταν. Ο ίδιος ως γιατρός είχε απασχοληθεί στο εμβολιαστικό κέντρο και δεν προκάλεσε υποψίες. Στο πρώτο άτομο που πήγε να εμβολιάσει πέταξε πρώτα το υγρό έξω. Έγινε αντιληπτός από το προσωπικό. Έγιναν παρατηρήσεις. Έφυγε παίρνοντας μαζί του δύο, τρία φλακόν εμβολίων.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έπραξε τα δέοντα. Δεν ανανέωσε τη σύμβαση, έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα και διέταξε επείγουσα ΕΔΕ».

Ο γιατρός έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή