Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σκοτώνει» το …facebook τις σχέσεις των …Μήτσων

Ένταση χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο εξαιτίας του ταξιδιού της Βασιλένας Μητσιάδη στην Εσθονία.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr άκρως …οργισμένος εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στην απαίτηση Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, να πληροφορηθούν για το ταξίδι της Δημοτικής Συμβούλου Βασιλένας Μητσιάδη στην Εσθονία.

Η Βάσω Κάκλα, ζήτησε ενημέρωση για το πρόγραμμα που προκαλεί τυο ταξίδι της κ. Μητσιάδη, με την τελευταία να δηλώνει «θα ενημερωθείτε όταν επιστρέψω», ο Γιώργος Καϊκης ανέδειξε την …ανακολουθία του στόχου του ταξιδιού για «εθελοντισμό στον αθλητισμό», λέγοντας «αυτό το ταξίδι την ώρα που ο Δήμος βάζει …τιμοκατάλογο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Ο Δημήτρης Παπαθανασίου που είχε …προλάβει να «σηκώσει» στο facebook την ανάρτηση του trikalanews.gr για το ταξίδι της κ. Μητσιάδη, αναρωτήθηκε τι σχέση με το αντικείμενο έχει η κ. Μητσιάδη που ασχολείται με το «Μουσείο Τσιτσάνη» και γιατί δεν πηγαίνει στην Εσθονία η Εφη Λεβέντη ως Αντιδδήμαρχος Αθλητιδσμού και ταυτόχρονα ανέφερε «ούτε μπορώ να καταλάβω το ποσό των 1.200 ευρώ που απαιτούνται» για να προσθέσει «η κοινωνία βοά και εμείς ασχολούμαστε με …ταξιδάκια, με τονβ Δήμαρχο να δηλώνει περιχαρής στο facebook για το νέο ταξ΄λιδι 5 ημερών που ετποιμνάζεται να πάει στο εξωτερικό»…

«Εσύ είσαι που "ανεβάζεις" φωτογραφίες της γυναίκας μου και του ζεύγους Κωτούλα στο facebook και σχολιάζεις τα ταξίδια» απάντησε οργισμένος ο Δήμαρχος και πρόσθεσε «δεν θα πάει κανένας τζάμπα ως κορόιδο και να τρέχει σε σεμινάρια».

«Το ποσό που απαιτείται σε οδοιπορικά το ορίζει η …Αγγλία που ΄΄τρέχει΄΄ το πρόγραμμα» σχολίασε η κ. Μητσιάδη.

Τελικά το ταξίδι της κ. Μητσιάδη, ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία μετά το «Όχι» της «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» και τα «παρών» της Λαϊκής Συσπείρωσης» και το «παρούσα» της Βάσως Κάκλα που διαφοροποιήθηκε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παπαθανασίου ήδη έχει διαγράψει τον κ. Παπαστεργίου από "φίλο" ενώ απορρίπτει διαρκώς το αίτημα φιλίας που δέχεται από συνεργάτη του Δημάρχου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή