Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σοβαρός τραυματισμός 57χρονου μετά από πτώση στις Σταγιάτες

   Πτώση ενός 57χρονου Βολιώτη από σκαλοπάτια έλαβε χώρα εχθές το μεσημέρι στις Σταγιάτες καθώς γλίστρησε σε καλντερίμι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

   Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο 57χρονος βρέθηκε πεσμένος σε καλντερίμι και αναίσθητος με αποτέλεσμα να υπάρξει πανικός και σύγχυση ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αλλά και σε άλλα τουλάχιστον δύο σημεία του σώματός του, στο πόδι και στο χέρι.

   Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ισορροπία του ο 57χρονος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγουμένως επισκεφθεί φιλικό του πρόσωπο για να κανονίσει μία εργασία.

   Ο 57χρονος εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στη Χειρουργική Κλινική. Όμως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και των τραυμάτων του κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι. Έτσι, χθες το απόγευμα ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος.

   Σημειώνεται ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία άρχισε άμεσα να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή