Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σπουδές Υποκριτικής στο ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Κι ως γνωστόν, το φώς διαλύει το σκοτάδι. Διώξτε λοιπόν τα σκοτάδια της σημερινής κρίσης, άγχους, ανασφάλειας και αδιεξόδου της σημερινής γκρίζας καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι μας εκπαιδευόμενοι σωστά στην Υποκριτική Θεάτρου και Κινηματογράφου. Ένα επάγγελμα – λειτούργημα που μέσα από την καθαρτική και λυτρωτική λειτουργία της Υψηλής Τέχνης θα σας οδηγήσει σε ένα δημιουργικό τρόπο ζωής έξω από τα ασφυκτικά πλαίσια της ρουτίνας !

Αν νομίζετε ότι κρύβετε τον αληθινό καλλιτέχνη μέσα σας που ανυπομονεί να βρει διέξοδο και να εκφραστεί, αν ονειρεύεστε να ενσωματωθείτε κι εσείς στην ξεχωριστή καλλιτεχνική κοινότητα που δίνει νόημα στη ζωή ενός τόπου, ελάτε κοντά μας και εκπαιδευθείτε σωστά και υπεύθυνα μαζί μας στο ολοκαίνουργο τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου που ξεκινάμε από φέτος !

Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» εξασφάλισε τη συνεργασία του διακεκριμένου πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και καθηγητή Υποκριτικής με πλούσια καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (35 χρόνια εμπειρίας σε Λος Άντζελες, Λονδίνο και Αθήνα) Γιώργου Βούρου που έστησε πάνω σε σύγχρονες και πρωτόγνωρες για τη χώρα μας βάσεις το Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου με μια πλειάδα εξαιρετικών συνεργατών εκπαιδευτικών συμβούλων στο πλάι του με αξιοζήλευτη πολυετή και πρωταγωνιστική παρουσία στο θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση όπως ο Γιώργος Κιμούλης, η Ελένη Ράντου, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Κώστας Σαντάς κάνοντας έτσι το νεοσύστατο Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» μια πραγματική Dream Team στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης στη χώρα μας!

Τώρα, αν ζείτε στη Θεσσαλία και ονειρεύεστε να γίνετε ηθοποιοί, δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε μετοίκηση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό. Στη Λάρισα αλλά και στο Βόλο, από φέτος, λειτουργεί μία πρότυπη τέλεια σωστή μονάδα θεατρικής εκπαίδευσης που σε δύο μόνο χρόνια σας διδάσκει όσα είναι απαραίτητα για να αρχίσετε να εργάζεστε στο δύσκολο, αλλά και τόσο ανταποδοτικό αυτό επάγγελμα, που σας εφοδιάζει με την απαραίτητη Πιστοποίηση Υπουργείου, εγγραφή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κρατικό δίπλωμα και πιστοποιημένο πτυχίο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), αναβολή στρατού και πρακτική εξάσκηση σε επαγγελματικά θεατρικά σχήματα ποιοτικού επιπέδου στη Θεσσαλία κοντά στο σπίτι σας!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή