Τα νέα της πόλης

​Στα δημοτικά σφαγεία Τρικάλων ο Μικέλης Χατζηγάκης

11 Feb 2019
​Στα δημοτικά σφαγεία Τρικάλων ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ο Μικέλης Χατζηγάκης ως εμπειρογνώμονας του Κυβερνητικού προγράμματος της

Ο Μικέλης Χατζηγάκης ως εμπειρογνώμονας του Κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. συνεχίζει τις επισκέψεις του σε επιχειρήσεις του Νομού Τρικάλων. Πρόσφατα επισκέφθηκε τα δημοτικά σφαγεία Τρικάλων για να ακούσει τα προβλήματα των εργαζομένων (π.χ. αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, φόροι, υψηλά λειτουργικά έξοδα), να συζητήσει λύσεις και να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Οι εργαζόμενοι έκαναν ειδική αναφορά στην κατασκευή των σφαγείων η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν παρέμβασης του τότε υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη και εξήγησαν στον Μικέλη πως κατάφεραν να κάνουν τα δημοτικά σφαγεία πρότυπο. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μικέλης Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τα δημοτικά σφαγεία Τρικάλων. Αυτό που διέκρινα στους εκδοροσφαγείς είναι νοικοκυροσύνη και σκληρή δουλειά. Δυο θεμελιώδεις αξίες της Ελληνικής κοινωνίας που συστηματικά καταπατούνται από την σημερινή κυβέρνηση του Συριζα. Είδα πως αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν κάνουν τα δημοτικά σφαγεία Τρικάλων πρότυπο σε όλη την Ελλάδα για την καθαριότητα, την συνέπεια και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Τραγωδία στη Λάρισα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Λάρισας – Αγιάς

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Λάρισας – Αγιάς με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Read More


Ευχαριστήριο του 1ου ΔΣ Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» προς «ΣΥ.Φ.ΤΑ»

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ευχαριστεί τον ΣΥ.Φ.ΤΑ για την παροχή φαρμακευτικού υλικού στο σχολείο.

Read More


Τρίκαλα – Ξεκινούν οι εγγραφές για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια θεάτρου και ζωγραφικής του Δήμου Τρικκαίων

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια θεάτρου και ζωγραφικής του Δήμου Τρικκαίων για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Read More


Ο Κώστας Σκρέκας δίνει δύναμη και ελπίδα στον Ραφαήλ

Ο Κώστας Σκρέκας και το Make-A-Wish εκπλήρωσαν την ευχή του μικρού Ραφαήλ για ταξίδι στη Legoland, δίνοντάς του δύναμη και…

Read More


Ο Δήμος Μετεώρων φωτίζει τον παλαιό οικισμό Καστρακίου

Έργο οδοφωτισμού υλοποιεί ο Δήμος Μετεώρων στον δρόμο προς τον παλαιό οικισμό Καστρακίου, βελτιώνοντας την ασφάλεια και αναδεικνύοντας την περιοχή.

Read More


Με λαϊκή βραδιά ολοκληρώνεται το Τρικαλινό Παζάρι

Με λαϊκή βραδιά το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το Τρικαλινό Παζάρι, με γνωστούς καλλιτέχνες και αγαπημένα τραγούδια.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.