Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στα Τρίκαλα αύριο ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής

Αναλαμβάνει νέος Διοικητής στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων μετά τις τακτικές κρίσεις

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr αλλαγή φρουράς υπάρχει  μετά από ένα χρόνο στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, αποτέλεσμα των τακτικών κρίσεων που γίνονται τις τελευταίες ημέρες από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο.

Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Δημήτριος Τσιπίδης, παίρνει «φύλλο πορείας» για την Μεραρχία Υποστηρίξεως (ΜΕΡ.ΥΠ), στη Θεσσαλονίκη, όπου αναλαμβάνει χρέη Υποδιοικητή, καθώς η ΜΕΡ.ΥΠ διοικείται από Υποστράτηγο.

Ο κ. Τσιπίδης, ένας ικανός Αξιωματικός προερχόμενος από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, έχοντας υπηρετήσει στους καταδρομείς, αφήνει στα Τρίκαλα σημαντικό έργο, το οποίο αναγνωρίζεται, πρωτίστως από τους σπουδαστές της Σχολής.

Από τον Έβρο στα Τρίκαλα θα βρεθεί αύριο το πρωί ,σε επίσκεψη «αστραπή», ο  Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, οποίος αναμένεται να βρεθεί στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών όπου και θα τον υποδεχτεί ο Διοικητής, Ταξίαρχος Δημήτριος Τσιπίδης.

Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της Σχολής, που θα γίνει παρουσία στρατιωτικών, πολιτικών και θρησκευτικών Αρχών από τον μέχρι σήμερα Διοικητής κ. Τσιπίδη, στον Ταξίαρχο Δημοσθένη Κωστόπουλο  από την 80η ΑΔΤΕ στην Κω.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή