​Στα Τρίκαλα το Σάββατο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκεται στα Τρίκαλα ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων στελεχών της ΛΑΕ στην περιφέρεια και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Το πρόγραμμά του μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί.

Μια μέρα νωρίτερα, ο κ. Λαφαζάνης θα βρίσκεται στη Καρδίτσα και το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

1.    Στις 11.30 το πρωί θα επισκεφτεί με κομματικό κλιμάκιο το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ, όπου θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση του ΥΗΣ και στη συνέχεια θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του σταθμού.

2.     Στις 13.00 θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το συντονιστικό των συνταξιουχικών φορέων του νομού, από όλους τους κλάδους, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καρδίτσας, με την παρουσία και του προεδρείου του Ε.Κ.

3.     Στις 15.00, από το στούντιο της Καρδίτσας του Θεσσαλία TV,  θα δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Κολάτο, στην εκπομπή του, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά.

4.     Στις 18.15 το απόγευμα, στο χώρο του Παυσίλυπου, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

5.     Στη συνέχεια και μέχρι τις 21.00, ο κ. Λαφαζάνης, επικεφαλής στελεχών, μελών και φίλων της ΛΑΕ, θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης της Καρδίτσας, όπου θα έχει επαφές και θα συζητήσει με εμπόρους και καταναλωτές.

6.     Στις 21.00, επιστροφή και πάλι στο Παυσίλυπο, όπου θα γίνει ανοιχτή συνάντηση και «χαλαρή» κουβέντα με αγωνιστές της Αριστεράς και προβληματισμένους πολίτες του νομού, σε αναζήτηση λύσεων διεξόδου από τη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή