Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στα χνάρια των…Τρικάλων

Στα χνάρια των Τρικάλων φαίνεται να βαδίζει και η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας καθώς έθεσε στην υπηρεσία του δήμου 8 καινούρια ποδήλατα τα οποία θα  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις δομές στις οποίες δόθηκαν.

   Συγκεκριμένα, δόθηκαν 2 ποδήλατα στη Δημοτική Αστυνομία για τις περιπολίες, άλλα 2 θα χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του δημαρχείου για υπηρεσιακά καθήκοντα, 2 ακόμη δόθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία και 2 στις υπηρεσίες Πρόνοιας. 

    Τονίστηκε και το γεγονός ότι η Καρδίτσα είναι πόλη του ποδηλάτου από τον Δήμαρχο κ. Αλεξάκο και ότι υπάρχει ανάγκη χρήσης του ποδηλάτου από τους δημοτικούς υπαλλήλους ,χρήση η οποία θα συμπαρασύρει και τους άλλους δημότες να χρησιμοποιούν το ποδήλατο σαν μέσο μεταφοράς. Η διαφορά με τον Δήμο Τρικκαίων είναι ο αριθμός των ποδηλάτων που είναι διαθέσιμος στην πόλη και το εύρος  χρήσης τους από όλους ανεξαιρέτως  είτε για ξενάγηση στην πόλη είτε για κάποιον που έχει δουλειά και βιάζεται. Κατά τα άλλα εννοείται πως η προσπάθεια του Δήμου Καρδίτσας είναι αξιόλογη και έχει τις δικές τις εκφάνσεις και ανταποκρίσεις. 

Άλλωστε το ποδήλατο έχει από μόνο του τη δική του ιστορία και έχει και την τάση να κρατάει σταθερό και «όρθιο» όποιον… κάνει πεδάλι… 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή