Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στην πράξη κοντά στα Σώματα Ασφαλείας ο Θανάσης Λιούτας

Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας, το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Λιούτας συνομίλησε με τα στελέχη και τους εργαζομένους και υπογράμμισε ότι στο κέντρο της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκoνται πάντα η ευνομία και η ασφάλεια των πολιτών. Η ασφάλεια είναι πυλώνας της ίδιας της δημοκρατίας και προϋπόθεση για να μπορεί να προοδεύει και  να πηγαίνει μπροστά η κοινωνία.

Σε μια εποχή, τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, που η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα έχουν χτυπήσει κόκκινο, στην ερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ασφάλεια θα αποτελέσει έναν βασικό πυλώνα.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι, η επαναφορά της ομάδας ΔΕΛΤΑ, η ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 1500 νέες προσλήψεις αστυνομικών και η αποφασιστική ενίσχυση εικοσιτετράωρων περιπολιών, με στόχο την άμεση αποκατάσταση της ασφάλειας. Τέλος, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι ο επαίσχυντος Νόμος Παρασκευόπουλου, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα λάβει οριστικό τέλος.

Την Κυριακή, στην εορτή των Αγίων Πάντων, ημέρα τιμής των απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Θανάσης Λιούτας παρευρέθηκε στη λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή