Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στην Πύλη βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ Κώστας Φαμίσης

Δυναμική εμφάνιση έκανε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Κων/νος Φαμίσης του ΚΙΝΑΛ (Κίνημα Αλλαγής) στο παζάρι της Πύλης την Παρασκευή 28/6 το πρωί, όπου χαιρέτισε πολύ κόσμο καθώς και τους μικροπωλητές ,συζητώντας για αρκετό χρόνο μαζί τους εισπράττοντας τον ενθουσιασμό τους και την θερμή υποδοχή τους.

Ειδικότερα  συζήτησε με τους μικροπωλητές για τα προβλήματα που έχουν ως αναφορά την καλλίτερη διάθεση των προϊόντων  τους, στο παζάρι της Πύλης μια καταξιωμένη αγορά εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Πύλη και σαν επιχειρηματίας που είναι κατανόησε όλα αυτά, τονίζοντας αν εκλεγεί Βουλευτής με την δική τους ψήφο θα προωθήσει την Αγροτική ανάπτυξη του Ν. Τρικάλων  και την άνοδο και βελτίωση του Πρωτογενούς Τομέα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Πύλης τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα, τις Υπηρεσίες του Δήμου, τον Διοικητή  του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, και τον προϊστάμενο του Π.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κούρεντα και εν συνεχεία μετέβη στο Κ.Υ. Πύλης όπου χαιρέτισε έναν-έναν τους εργαζόμενους εκεί.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή