Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στο «Μπέρδεμα» η γεύση και η απόλαυση πάνε μαζί!

Το νέο στέκι για πραγματικά καλοφαγάδες στο κέντρο των Τρικάλων, το «Μπέρδεμα», στην οδό Ζωγράφου 1, μας έχει κυριολεκτικώς… μπερδέψει.

Την μια μέρα απολαμβάνουμε τα εξαιρετικά του κρασιά, τσίπουρα ή οποιαδήποτε άλλα  ποτά συνοδεία με πραγματικά εξαιρετική ελληνική μουσική (για τους εκλεκτούς του μεζέδες δεν το συζητάμε), και την επομένη, όπως κάθε βράδυ Σαββάτου η μουσική υπόκρουση να είναι το Imagine του John Lennon, χωρίς να μας χαλάει καθόλου!

Κι αυτό γιατί κάθε Σάββατο οι υπέροχοι Τάσος Κιάφας (κιθάρα, φωνή), Κώστας Χατζής (κιθάρα, φωνή) και Ξένια Παππά συνοδεύουν τους θαμώνες σε μουσικές περιπλανήσεις από την καθ’ ημάς Ανατολή μέχρι την απώτατη Δύση.

Είναι προφανές, μια και μόνο επίσκεψη αρκεί για τον καθένα Τρικαλινό να το διαπιστώσει, ότι το “Μπέρδεμα” το μόνο που δεν… μπερδεύει είναι οι γεύσεις, καθώς έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της απόλαυσης είτε αυτή είναι γαστρονομική, είτε μουσική, είτε απλώς μια χαλαρωτική απόδραση από την καθημερινότητα.

Εκείνο που προσυπογράφουμε είναι ότι στο μενού του θα βρείτε γεύσεις και σπεσιαλιτέ που δεν… υπάρχουν! Και επιπλέον σε ένα περιβάλλον που λάμπει!

Αλλά και για όσους δεν επιθυμούν να βγουν από το σπίτι τους υπάρχει και delivery  προκειμένου να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα με τις… παντόφλες τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή