Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Στον πυρήνα της επικαιρότητας» ο Χρίστος Λιάπης στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο

Στην ενημερωτική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γ. Γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, με τίτλο «Στον πυρήνα της επικαιρότητας», συμμετείχε ο Ιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης, μαζί με όσους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Στελεχών.

Οι θεματικές ενότητες της σύσκεψης αφορούσαν στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και τη στρατηγική του κόμματος, καθώς και στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη που προτείνει η Κυβέρνηση, με εισηγητές τον Τομεάρχη Εξωτερικών Γεώργιο Κουμουτσάκο, τον Τομεάρχη Άμυνας Βασίλη Κικίλια, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Κων/νο Ζούλα και τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αναστάσιο Γαϊτάνη.

Ο Δρ. Λιάπης, που το 2015 είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αναφερόμενος δημόσια , με καυστικό τρόπο, στην αλαζονική πολιτική ανικανότητα του τότε Υπουργού Οικονομικών Γιάν(ν)η Βαρουφάκη, έχει πυκνώσει τελευταία τις εμφανίσεις του στα κεντρικά ΜΜΕ τόσο για πολιτικά, όσο και για επιστημονικά θέματα, στηλιτεύοντας προσφάτως τις δηλώσεις Μπαλαούρα για την ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης, ενώ τακτική είναι η αρθρογραφία του σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή