Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομικές δράσεις με 14 προσαγωγές και 10 συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων,  ελέγχθηκαν 643 άτομα, 574 οχήματα, 10 επιχειρήσεις σκραπ και 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 14 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα.

Συγκεκριμένα 1 Έλληνας και 1 Αλβανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 Έλληνες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 1 Έλληνας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 Αλβανός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 2 Αλβανοί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 2 Έλληνες για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος και 1 Έλληνας για παραβίαση δικαστικής απόφασης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Βεβαιώθηκαν 222 παραβάσεις και συγκεκριμένα 1 παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 2 παραβάσεις για κλοπή, 1 παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 2 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 2 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 1 παράβαση για παραβίαση δικαστικής απόφασης, 1 παράβαση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και 212 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι 2 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων, 11 για ΚΤΕΟ, 66 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 για φθαρμένα ελαστικά και 129 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν 275 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης.   

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή