Λάρισα

Αστυνομική δράση για την εγκληματικότητα

27 Oct 2017
Αστυνομική δράση για την εγκληματικότητα

Ελέχθησαν επιχειρήσεις και καταστήματα, ενώ υπήρξαν προσαγωγές και συλλήψεις

Ελέχθησαν επιχειρήσεις και καταστήματα, ενώ υπήρξαν προσαγωγές και συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα στην Θεσσαλία στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 691 άτομα, 582 οχήματα, 4 επιχειρήσεις σκραπ και 12 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 9 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 8.

Συγκεκριμένα 1 Έλληνας για κλοπή, 2 Πακιστανοί για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 1 Έλληνας για παραβίαση περιορισμών διαμονής, 1 Έλληνας για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και 1 Έλληνας και 1 Αλβανός σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 164 παραβάσεις και συγκεκριμένα 1 παράβαση για κλοπή, 2 παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 1 παράβαση για παραβίαση περιορισμών διαμονής, 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και 159 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι: 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 14 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 6 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για ΚΤΕΟ, 11 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για φθαρμένα ελαστικά και 125 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν 120 είδη παρεμπορίου.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Κηδεία Ευαγγελής Ζάχου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα

Η Ευαγγελή Ζάχου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου…

Read More


Αναμενόμενη ήττα για τις γυναίκες του ΑΟ Τρίκαλα 2011 – 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 ηττήθηκε 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών 2025-26, σε ματς που έδειξε τη…

Read More


Θεοδοσιάδης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό την πίεση του πρωταθλητισμού»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία 1-1 ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα για πίεση πρωταθλητισμού, τραυματισμό Κατσαμάγκα και στόχο βαθμών.

Read More


Γ’ Εθνική: Λαμία και Λευκίμμη στο απόλυτο – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Λαμία και Λευκίμμη συνεχίζουν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Γ’ Εθνική. Όλα τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η…

Read More


Γ’ Εθνική: ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα 1-1, κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟΤ

Ισοπαλία 1-1 για τον ΑΟ Τρίκαλα με την Ελασσόνα στη Γ’ Εθνική. Προβλημάτισε η εικόνα του ΑΟΤ στην πρεμιέρα και…

Read More


Ο Θανασάκης-τσολιάς ξεσήκωσε το Τρικαλινό Παζάρι – Λαχειοπώλης και χορευτής σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο

Μοναδικό στιγμιότυπο στο Τρικαλινό Παζάρι 2025: ο λαχειοπώλης Θανασάκης-τσολιάς χορεύει με κέφι ενώ τραγουδά ο Μπάμπης Αντωνίου, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.