Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική δράση για την εγκληματικότητα

Ελέχθησαν επιχειρήσεις και καταστήματα, ενώ υπήρξαν προσαγωγές και συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα στην Θεσσαλία στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 691 άτομα, 582 οχήματα, 4 επιχειρήσεις σκραπ και 12 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 9 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 8.

Συγκεκριμένα 1 Έλληνας για κλοπή, 2 Πακιστανοί για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 1 Έλληνας για παραβίαση περιορισμών διαμονής, 1 Έλληνας για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και 1 Έλληνας και 1 Αλβανός σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 164 παραβάσεις και συγκεκριμένα 1 παράβαση για κλοπή, 2 παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 1 παράβαση για παραβίαση περιορισμών διαμονής, 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και 159 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι: 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 14 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 6 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για ΚΤΕΟ, 11 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για φθαρμένα ελαστικά και 125 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν 120 είδη παρεμπορίου.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή