Αστυνομική δράση με 27 προσαγωγές και 10 συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα σε όλη την Θεσσαλία στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 732 άτομα, 699 οχήματα, 6 επιχειρήσεις σκραπ και 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 27 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα.

Συγκεκριμένα 2 Έλληνες για κλοπή, 3 Έλληνες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 3 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και 1 Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.  

Βεβαιώθηκαν 245 παραβάσεις και συγκεκριμένα 2 παραβάσεις για κλοπή, 3 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 παραβάσεις για επαιτεία και 236 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι:  4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 2 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 3 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για ΚΤΕΟ, 31 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 6 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 2 για φθαρμένα ελαστικά και 179 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και 37 ναρκωτικά δισκία.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή