Αστυνομική επιχείρηση έφερε 17 συλλήψεις

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων ελέγχθηκαν 642 άτομα, 453 οχήματα και 81 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ προσήχθησαν 22 άτομα.

Παράλληλα, συνελήφθησαν 17 άτομα και συγκεκριμένα 1 Έλληνας για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, 1 Έλληνας για κλοπή, 5 Έλληνες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 2 Έλληνες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για ληστεία, 4 άτομα από τα οποία δύο Έλληνες και Αλβανοί για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, λαθώς και 4 αλλοδαποί, εκ των οποίων 3 Αλβανοί και 1 Πακιστανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 152 παραβάσεις και συγκεκριμένα:

– 1 παράβαση υγειονομικής διάταξης.

– 5 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

–  παράβαση του αδικήματος της κλοπής.

– 4 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

– 2 παραβάσεις για επαιτεία.

– 139 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 2 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 34 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 3 για μέθη και 95 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν 210 ναρκωτικά δισκία, καθώς και μικροποσότητα χασίς.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή