Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική επιχείρηση με 10 συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν, 583 άτομα, 500 οχήματα, 3 επιχειρήσεις σκραπ, 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και υπήρξαν 12 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων οι 10 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν, 2 Έλληνες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, 2 άτομα (Έλληνας και Αλβανός) για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, Έλληνας για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 3 Αλβανοί για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και 2 άτομα (Έλληνας και Ρουμάνος) σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, του Νόμου περί επιταγών και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Βεβαιώθηκαν 192 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 2 του Νόμου περί ναρκωτικών, 2 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 3 του Νόμου περί Αλλοδαπών, 2 για επαιτεία και 183 του Κ.Ο.Κ. (3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2 για ΚΤΕΟ, 38 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου και 133 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 27,2 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και 165 είδη παραεμπορίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή