Αστυνομική επιχείρηση με 17 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης, ελέγχθηκαν 1.240 άτομα, 1.121 οχήματα, υπήρξαν 28 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων οι 17 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν 6 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, Αφγανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 3 Κινέζοι για παράβαση της Νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, 3 άτομα (2 Έλληνες και Αλβανός) για ηχορύπανση, Βούλγαρος, για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, Αλβανός για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και 2 Ρουμάνοι σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για επαιτεία.

Βεβαιώθηκαν 383 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 374 του Κ.Ο.Κ. (3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 4 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,15 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 19 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για ΚΤΕΟ, 89 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 4 για μέθη, 2 για φθαρμένα ελαστικά και 234 λοιπές παραβάσεις), 1 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 4 του υγειονομικού κανονισμού, 3 της Νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας και 1 του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν 321 είδη παράνομου υπαίθριου εμπορίου.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή