Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική επιχείρηση με 17 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης, ελέγχθηκαν 1.240 άτομα, 1.121 οχήματα, υπήρξαν 28 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων οι 17 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν 6 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, Αφγανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 3 Κινέζοι για παράβαση της Νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, 3 άτομα (2 Έλληνες και Αλβανός) για ηχορύπανση, Βούλγαρος, για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, Αλβανός για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και 2 Ρουμάνοι σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για επαιτεία.

Βεβαιώθηκαν 383 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 374 του Κ.Ο.Κ. (3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 4 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,15 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 19 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για ΚΤΕΟ, 89 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 4 για μέθη, 2 για φθαρμένα ελαστικά και 234 λοιπές παραβάσεις), 1 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 4 του υγειονομικού κανονισμού, 3 της Νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας και 1 του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν 321 είδη παράνομου υπαίθριου εμπορίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή