Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική επιχείρηση με 4 συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν στον Νομό Λάρισας στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 4 άτομα, ηλικίας από 25 έως 51 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί όπλων, της παράβασης της Νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και της παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν, 71 έλεγχοι σε οχήματα, 5 νομότυπες έρευνες σε οικίες, 111 έλεγχοι ατόμων και 4 προσαγωγές ατόμων.

Κατασχέθηκαν συνολικά, 456 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 6 κυνηγετικά φυσίγγια, βλήμα πυροβόλου όπλου, ανιχνευτής μετάλλων, 10 ναρκωτικά χάπια με κατοχή χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ψηφιακό καταγραφικό λειτουργικό μηχάνημα εικόνας και ήχου και 3 συνδεδεμένες σε αυτό κάμερες εξωτερικού χώρου, συσκευή καταγραφής εικόνας και 4 συνδεδεμένες κάμερες και τοποθετημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αποτελούμενο από συσκευή καταγραφής εικόνας, συνδεδεμένη με 5 κάμερες, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Βεβαιώθηκαν συνολικά 49 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και συγκεκριμένα, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 6 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 12 για υπερβολική ταχύτητα και 25 λοιπές.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή