Αστυνομική επιχείρηση στην Θεσσαλία με συλλήψεις 18 ατόμων

Κατά τη διάρκεια χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 1.593 άτομα, 1.489 οχήματα και υπήρξαν 30 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 18 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
 
Συνελήφθησαν, 11 άτομα (9 Έλληνες και 2 Αλβανοί), για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, Έλληνας για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, 3 Έλληνες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, Έλληνας για παράβαση του αγορανομικού κώδικα, Έλληνας για παραβίαση περιορισμών διαμονής και Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. 
 
Βεβαιώθηκαν 422 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 417 του Κ.Ο.Κ. ( 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 13 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 16 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 9 για ΚΤΕΟ, 80 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 5 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 3 για φθαρμένα ελαστικά, 7 για μέθη και 282 λοιπές παραβάσεις), 3 του Νόμου περί ναρκωτικών, 1 του αγορανομικού κώδικα και 1 της παραβίασης περιορισμών διαμονής.
 
Κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς και ναρκωτικών χαπιών. 


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή