Αστυνομική εξόρμηση έφερε 9 συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 756 άτομα, 618 οχήματα, 8 επιχειρήσεις σκραπ και 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα προσήχθησαν 7 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα και συγκεκριμένα 4 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 Έλληνες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ένας Αλβανός και ένας Μπανγκλαντεσιανός  για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και 1 Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.  

Βεβαιώθηκαν 148 παραβάσεις και συγκεκριμένα 2 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 2 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και 144) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για αντικανονικούς ελιγμούς, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 4 για Κ.Τ.Ε.Ο., 35 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 99 λοιπές παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν 6 καλλιεργούμενα δενδρύλλια χασίς και 134 ναρκωτικά δισκία.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή