Αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομίας στα Φάρσαλα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στα Φάρσαλα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 41 άτομα και 28 οχήματα.

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για κλοπή

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λάρισας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • συνελήφθησαν 3 ημεδαποί, δύο άντρες και μία γυναίκα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια, μέσω αυτοσχέδιων καλωδιώσεων, από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύουν στις οικίες τους,
  • προσήχθησαν 8 άτομα,
  • ελέγχθηκαν 41 άτομα,
  • ελέγχθηκαν 28 οχήματα,
  • διενεργήθηκαν 3 νομότυπες έρευνες σε οικίες,
  • βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, για κλοπή, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 300 κιλά αρδευτικών καλωδίων με χαλκό, η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και ένας κόφτης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν αφαιρέσει μέρος των καλωδίων, βάρους 7 κιλών, από αγροτεμάχιο ημεδαπού, το βράδυ της 29-12-2020 στα Φάρσαλα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή