Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομικοί αγώνες προσφοράς στο Καρπενήσι

Σε μια ακόμη φιλανθρωπική δράση συμμετείχε η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την ομάδα καλαθοσφαίρισης.

Οι αθλητές, παρά τις δύσκολες συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων που έφερε ο ποδηλατικός γύρος Ελλάδας, κατάφεραν το Σάββατο 30 Απριλίου να δώσουν το παρών στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό τουρνουά με τη συμμετοχή επίσης και των τοπικών διοικήσεων Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Το μίνι τουρνουά που διοργανώθηκε με άριστο τρόπο από την ΙΡΑ Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε με σκοπό της ενίσχυση οικογένειας αστυνομικού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε την υποστήριξη της Π.Ε. Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου, καθώς επίσης και του ελληνικού εθνικού τμήματος ΙΡΑ, το οποίο εκπροσωπήθηκε δια του Προέδρου κ. Βλάση Βαλατσού και της Γ’ Αντιπροέδρου κ. Ειρήνης Μακρυδάκη.

Οι τέσσερις ομάδες χάρηκαν το μπάσκετ και τη συνάντηση ή γνωριμία με φίλους, ενώ πραγματικός νικητής αναδείχθηκε ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά, διαρκή χαρακτηριστικά της δράσης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή