Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​SUBARU & SPEEDCAR MOTUL TEAM GREECE ΓΙΑ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας της χρονιάς του EKO Racing Dirt Games Challenge στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Το ενδιαφέρον προβλέπεται να είναι τεράστιο, αφού για πρώτη φορά το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος Rallycross με τις μάχες πλέον να δίνονται σώμα με σώμα.

Όπως πάντα, η  αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, η SPEEDCAR MOTUL TEAM GREECE, θα δώσει το παρών με τους Χριστόπουλο, Αμερικάνο και Χεκιμιάν στην κατηγορία kartcross των 600cc και τον Γαζετά στην κατηγορία των 750cc.

Επιπλέον, η SUBARU ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, που υποστηρίζει τον θεσμό με την χορηγία της, θα βρίσκεται εκεί με το Subaru XV 1.6 και θα προσφέρει δωρεάν, στους θεατές που επιθυμούν, τη δυνατότητα test-drive. 

Παροτρύνουμε τον κόσμο, τους νέους και τις οικογένειες που επιθυμούν να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν οι «χωμάτινες φόρμουλες» να μην το χάσουν, είναι πάντα διασκεδαστικό και συναρπαστικό, ειδικά το συγκεκριμένο που διεξάγεται με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος Rallycross. 

Πληροφορίες:

Σάββατο 17/11: από τις 11.00 ξεκινούν οι προκριματικοί

Κυριακή 18/11: 10.00 – 13.00 ημιτελικοί / τελικοί αγώνες, βραβεύσεις

Είσοδος: Δωρεάν

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή