Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συγκέντρωσε τρόφιμα για άπορους η ποδηλατάδα αγάπης

Απολύτως πετυχημένη ήταν η ποδηλατάδα αγάπης που με αφετηρία την κεντρική πλατεία των Τρικάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες Τρικαλινές οικογένειες.

Ήταν μια εκδήλωση ανθρωπιάς που στήριξε Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, 8ου Λυκείου Τρικάλων, η εθελοντική ομάδα του 8ου Λυκείου Τρικάλων και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Παρών και ο πρωταθλητής ποδηλάτης κ. Στέλιος Βάσκος, υποστηρικτής της εκδήλωσης, έδωσε συμβουλές σωστής οδικής συμπεριφοράς ενώ η γενική οικογενειακή γιατρός, κ. Δώρα Βουτσελά, τόνισε την σπουδαιότητα της άσκησης από την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου.

Η μουσική και ο χορός από εμψυχωτές της σχολής TDA πλημμύρισαν την πλατεία, ενώ στο τέλος της ποδηλατάδας κληρώθηκε ένα ποδήλατο και πολλά κράνη από τα  κουπόνια που πήρε ο καθένας πολίτης αφήνοντας τη σακούλα του με τα τρόφιμα.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Πατέρα Αναστάσιο Γκαβοτζήμα, εφημέριο του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένης, που με τα συσσίτια αγάπης των εθελοντών αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αλληλεγγύης και η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν μέχρι το Ριζαριό και επιστροφή στην κεντρική πλατεία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή