Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συγχαρητήριο Παπαστεργίου στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

«Με μεγάλη χαρά» ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τη βράβευση συμμετοχής του ΕΕΕΚ Τρικάλων σε διαγωνισμό με τίτλο «Cinema διάβασες;;;». Η ταινία του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων έχει ως τίτλο «Διδάγματα Ζωής», απέσπασε Εύφημο Μνεία και 1ο βραβείο στην κατηγορία «Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση» για «Το Τραγούδι της Φιλίας».

Ο κ. Παπαστεργίου απέστειλε σχετική συγχαρητήρια επιστολή στον διευθυντή του σχολείου κ. Νεκτάριο Μπαζή, όπου επισημαίνει αρχικώς, ότι «το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων βραβεύεται. Είτε στο FreeMobility είτε στο «Cinema διάβασες;;;», οπότε «οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του σχολείου τιμούν τα Τρίκαλα! Τιμούν την προσπάθεια, τη γνώση, τη συμμετοχή και, πάνω απ’ όλα, την αγάπη της σχολικής κοινότητας για τη μέγιστη συνεισφορά στους συμπολίτες μας ΑμεΑ». 

Και συνεχίζει ο κ. Παπαστεργίου: «Μέσω της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, με προγράμματα και δράσεις, το ΕΕΕΕΚ δείχνει τον δρόμο της συμμετοχής όλων μας στην προσπάθεια να αλλάξουμε. Σε αυτήν την προσπάθεια είχαμε τη χαρά να είμαστε αρωγοί. Σε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε να είμαστε αρωγοί».

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ζητά από τον διευθυντή «να μεταφέρετε στους μαθητές, τις μαθήτριες, τους/τις εκπαιδευτικούς, όλους τους συντελεστές, τους γονείς και κηδεμόνες, τα θερμά μου συγχαρητήρια.Το ΕΕΕΕΚ συνεχίζει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την τρικαλινή κοινωνία».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή