Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα μετατράπηκε σε …αντιφασιστικό

Πραγματοποιήθηκε χθες το προγραμματισμένο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Τρικάλων ως διαμαρτυρία για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, αλλά μετατράπηκε σε διαμαρτυρία κατά της «Χρυσής Αυγής» με αφορμή τον ερχομό του Γ. Γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα.

Η κεντρική ομιλία από τον Γιώργο Λιατίφη Δημοτικό Σύμβουλο Τρικάλων, κινήθηκε κατά της «Χρυσής Αυγής» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Η ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ που από τη μια τρομοκρατεί και δολοφονεί Πακιστανούς εργάτες με σκοπό να εξασφαλίσει «φτηνό κρέας» στις μηχανές της ελληνικής αστικής τάξης δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της πακιστανικής αστικής τάξης που είναι υπεύθυνοι για τη φτώχεια και δυστυχία που βιώνει ο λαός τους. 

Μπορούν να ΄΄συνεργάζονται ευχάριστα΄΄ με αυτούς που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και το διωγμό από τον τόπο τους και δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και το κράτος του Πακιστάν. Οι συναντήσεις της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την Πακιστανική Πρεσβεία δεν μπορούν να κρύψουν το ρατσιστικό της χαρακτήρα  ούτε να ξεπλύνουν τα αιματοβαμμένα χέρια της. Κανένας εργαζόμενος, κανένας άνεργος, κανένας νέος δεν πρέπει να ξεγελαστεί από την κούφια αντιμνημονιακή ρητορεία της Χρυσής Αυγής , πίσω από την οποία κρύβεται η στήριξή της στο καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα στην πιο αποκρουστική του μορφή.

Να μην επιτρέψουμε εδώ, σε αυτές τις ηρωικές γειτονιές των Τρικάλων , να απλώνουν τα δίχτυα τους για να πιάσουν νέα παιδιά, εργατόπαιδα, ανέργους στα δίχτυα της φασιστικής λαϊκίστικης δημαγωγίας που δεν διστάζει να κλέψει ακόμα και αντικαπιταλιστικά συνθήματα για να υπηρετήσει ως μπράβος του κεφαλαίου την εξουσία του κάνοντας όλη τη βρώμικη δουλειά».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή