Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συλλήψεις για παράνομα «φρουτάκια»

Εντοπίστηκε στην Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν, 59χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και 69χρονος ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο. 

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η συλληφθείσα είχε θέσει σε λειτουργία 2 κεντρικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (servers) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σε αυτούς άλλους 11 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης ο 69χρονος συλληφθείς. 

Τα προαναφερόμενα 13 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον  από το χώρο του καφενείου και την κατοχή του 69χρονου κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 140 ευρώ. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή