Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σύλληψη 2 ατόμων που έκρυβαν τα ναρκωτικά στις ταπετσαρίες και τον προφυλακτήρα οχήματος

   Στη σύλληψη 2 Αλβανών, ενός 20χρονου και μιας 33χρονης, προέβησαν εχθές το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας καθώς κατελήφθησαν να έχουν επιμελώς κρυμμένα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από τις πλαϊνές ταπετσαρίες και τον πίσω προφυλακτήρα, 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18 κιλών και 620 γραμμαρίων.

   Ο εντοπισμός των εν λόγω ναρκωτικών έγινε μετά από την ακινητοποίηση του οχήματος και τον εξονυχιστικό έλεγχο που διεξήχθη καθώς αξιοποιήθηκαν επιτυχώς οι πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές.

    Οπότε, συνολικά , κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18 κιλών και 620 γραμμαρίων, το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ένας φορητός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.

   Οι 2 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ενώ σε βάρος έχει σχηματιστεί δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή