Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Summer School: ΤΕΦΑΑ – Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Summer School του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Summer School με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση» θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 1 Ιουλίου (11 ημέρες) στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.
 
Στον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού, πραγματοποιήθηκε δράση διάχυσης και προβολής του εκπαιδευτικού προγράμματος. Επιστήμονες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ενημέρωσαν τους Τρικαλινούς σχετικά με τους στόχους του προγράμματος, τις εκπαιδευτικές διαδικασίες οι οποίες θα λάβουν χώρα και τις δραστηριότητες άσκησης, διατροφής και υγείας που έχουν σχεδιαστεί. Το ενδιαφέρον των γονέων ήταν πολύ μεγάλο καθώς το πρόγραμμα είναι καινοτόμο και γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
 
Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το 2ο Summer School που διοργανώνεται στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η προσκόμιση των δικαιολογητικών για την τελική εγγραφή των παιδιών θα γίνει στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ την Παρασκευή ή το Σάββατο ή την Κυριακή 16, 17, 18 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool και στα τηλέφωνα 2431047030 και 6944640035.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή