Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συμπαράσταση στον αγαπημένο και παραδειγματικό καθηγητή μας Γιάννη Δήμο

«Έφυγε»  σύντομα από τη ζωή ο γελαστός και καλοσυνάτος καθηγητής του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων, Γιάννης Δήμος, δίνοντας ηρωική μάχη για 10 χρόνια περίπου με την επάρατη νόσο.

Διακρίνονταν από ήθος, αξίες, εντιμότητα, παράδειγμα εκπαιδευτικού προς μίμηση, ήταν φιλικός μαζί μας, με τις  γνώσεις του και τις συμβουλές του, αποκτήσαμε  σημαντικά εφόδια για να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας.

Με την συμπαράσταση και υποστήριξη της συζύγου του, Ευαγγελίας Ιακωβάκη,  Ακτινοφυσικού Ιατρικής, οδηγήθηκε για επεμβάσεις και ακτινοθεραπεία, στα καλύτερα κέντρα αναφοράς  των ΗΠΑ και Ευρώπης με αποτέλεσμα να έχει μια καλή ποιοτική ζωή για περίπου 10 χρόνια.

Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με δηλώσεις της συζύγου του η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, η νόσος είχε ραγδαία επιδείνωση σε διάστημα λίγων μηνών με αποτέλεσμα  να μην μπορούν να κάνουν κάτι κ. Καθηγητά, ξεχωρίζατε ανάμεσα σε εκατοντάδες δασκάλους μας, μας κάνατε έστω και λίγες ώρες την εβδομάδα να αγαπήσουμε αυτό το απαξιωμένο-υποβαθμισμένο ελληνικό δημόσιο σχολείο.

Έχετε μείνει στο μυαλό μας ως ένας δυναμικός καθηγητής κάνοντας αγώνα με τις ιδέες, με τα πιστεύω σας, για ίσα δικαιώματα των παιδιών στη μάθηση και στην εκπαίδευση και καλλιεργήσατε στις ψυχές μας, με την καθημερινή σας ρήση «οπλιστείτε με γνώση και αντιμετωπίστε με επιχειρήματα οποιαδήποτε κατάσταση, αντί απλά να ανησυχείτε για αυτή»

κ. Καθηγητά, θα σας θυμόμαστε για πάντα
Καλό Παράδεισο
πρώην μαθητές  του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή