​Συνάντηση Παπαστεργίου-Κυμπουρόπουλου

Με τον αγωνιστή της ζωής για τους αγώνες στη ζωή, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, συζητώντας με την ευκαιρία της συμμετοχής του υπ. Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ σε ημερίδα για τη μεταμόσχευση.
 
Ο ψυχίατρος, σε αναπηρικό καροτσάκι είχε εκπλήξει άπαντες προ ετών, όταν κράτησε υπερήφανα την ελληνική σημαία, καθώς το σθένος και η δύναμη ψυχής παραμένουν σημείο αναφοράς και πηγές έμπνευσης. Αυτές ακριβώς τις εμπνεύσεις συζήτησε με τον κ. Παπαστεργίου, εξηγώντας και την προσπάθειά του για συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

 Η συζήτηση αφορούσε και ζητήματα προσβασιμότητας και γενικότερα τα προβλήματα των αναπήρων στη χώρα μας. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πλήθος των παρεμβάσεων που ο Δήμος έχει κάνει (διαβάσεις, θέσεις  στάθμευσης, στήριξη στα Ειδικά Σχολεία και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ιστοσελίδα σύμφωνη με τα διεθνή πρωτόκολλα, στήριξη συλλόγων ΑμεΑ, συμμετοχή στη δωρεά για ίδρυση μονάδας φιλοξενίας παιδιών ΑμεΑ κ.α.),τόνισε όμως ότι όλες οι δράσεις πρέπει να αυξηθούν, με δεδομένη την ανάγκη για πλήρη ισότητα στην προσβασιμότητα των πόλεων. Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή