Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνάντηση ΣΘΕΒ και Οργανισμού Ασφαλίσεων Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)

Συνάντηση με θέμα την ασφάλιση των εξαγωγών είχαν την προηγούμενη Παρασκευή μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΟΑΕΠ κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. 

Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκε η σημασία της ασφάλισης των εξαγωγικών πιστώσεων, η οποία πρέπει να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, και δη των θεσσαλικών, και κατ’ επέκταση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. 

Και οι δύο φορείς συμφώνησαν τον ερχόμενο Μάιο να πραγματοποιηθεί ενημερωτικό εργαστήριο για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου δραστηριότητας και μεγέθους, ακόμα και γι’ αυτές που δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στις εξαγωγές οποιουδήποτε κλάδου ή υπηρεσίας, προκειμένου να υπάρξει εκτενής ενημέρωση για τα προγράμματα ασφάλισης που παρέχει ο ΟΑΕΠ, τους καλυπτόμενους κινδύνους και για το πρόγραμμα «ΟΑΕΠ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ». 

Στη συνάντηση, από τον ΣΘΕΒ, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος κ. Μ. Ανατολίτης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Ι. Σίνης, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Β. Μπρέτας και η Γενική Διευθύντρια κα Ελ. Καματέρη. 

Ο Σύνδεσμος στηρίζει συνεχώς μέσα από ουσιώδεις δράσεις την υγιή επιχειρηματικότητα, που βασίζεται πρωτίστως στην καλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς και στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ φορέων προκειμένου να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μελών του. 

A.Π. 116, 23/04/2019  
Πληροφορίες: τηλ. 2410555507

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή