Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνεδρίασε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Ν. Τρικάλων

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα, όπου ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Καββαθάς ενημέρωσεγια θέματα που αφορούν σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, καθώς και σε λεπτομέρειες για τις πανελλαδικές εκδηλώσεις των Ομοσπονδιών για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ (1919-2019).  Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ κος. Βαγγέλης Αγγελάκης.  Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής παρευρέθηκε και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα. Καραμεσίνη, όπου συζήτησαν για προγράμματα του ΟΑΕΔ.  Συγκεκριμένα, έγινε αναφοράστο πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων και πρώην αυτοαπασχολούμενων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.  Η κα. Καραμεσίνη τόνισε ότι τοσύστημα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα είναι ανοιχτό από τις 20 Φεβρουαρίου στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Σκοπός του προγράμματος είναι η επανένταξη στην αγορά εργασίας πέντε χιλιάδων (5.000) ανέργων, πρώην αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι είχαν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους οποίους δίνεται δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματική μέσω της δημιουργίας μιας νέας οικονομικής οντότητας.  Η συνολική δαπάνη από την εφαρμογή του προγράμματος θα ανέλθει έως το ποσό των ογδόντα εκατομμυρίων (80.000.000) ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση – επιχειρηματικό σχέδιο για υπαγωγή στο πρόγραμμα αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ειδική περιοχή του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή