Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Λίμνη Πλαστήρα

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Λίμνη Πλαστήρα

Στη Λίμνη Πλαστήρα βρέθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 οκ. Νικόλαος Ντίτορας, Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας,προκειμένου να παρευρεθεί στο συνέδριο με θέμα «Βιώσιμη Διαχείριση του Νερού-Εθνική Ευθύνη-Κοινωνική Ανάγκη» που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και το Δήμο Πλαστήρα.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση για το ευρωπαϊκό και το εθνικό πλαίσιο διαχείρισης νερού των εκπροσώπων των Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού πανελλαδικώς, ο ρόλος του νερού ως μοχλός ανάπτυξης, η περιβαλλοντική προστασία και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στους προαναφερθέντες φορείς.

Ο κ.Ντίτορας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό κατά την έναρξη του συνεδρίου ενώ ανάμεσα στους εισηγητές ήταν η αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Παρακολούθησης και Προστασίας των Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Θεοδώρα Γεωργίου, η οποία μίλησε για τα «Σχέδια Διαχείρισης Λεκανών Απορροής – Σ.Δ.Λ.ΑΠ. Σχέδια Περιφέρειας Θεσσαλίας».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή