​Συνεργασία του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας με Τουρκικό σχολείο

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας σε συνεργασία με το σχολείο από την Τουρκία «Ali Tunaboy lu Vocational and Technical High School» συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο «Önce ÇalışSonraYarış» που έχει εγκριθεί στο πλαίσιο του ERASMUS+ και συγκεκριμένα της δράσης KA1 – μαθησιακή κινητικότητα ατόμων.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 7 μαθητές και 2  συνοδοί καθηγητές του τεχνικού επαγγελματικού λυκείου από την Τουρκία. Οι μαθητές έχουν τοποθετηθεί σε τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης (Τσικάλι, Λαδοφάναρο, Παλιά Ιστορία) και η διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης είναι δεκαπέντε μέρες. 

Ο κύριος σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση των γνώσεων των μαθητών, η ευρύτερη κατανόηση πρακτικών, πολιτικών και συστημάτων στην εργασία νέων σε άλλες χώρες, η αύξηση της ικανότητα τους να επιφέρουν αλλαγές σε επίπεδο εκσυγχρονισμού και εξωστρέφειας της αγοράς εργασίας, η ευρύτερη κατανόηση και ανταπόκριση στην κοινωνική, γλωσσική και πολιτισμική πολυμορφία καθώς και η αυξημένη στήριξη και προώθηση των δραστηριοτήτων κινητικότητας για τους εκπαιδευομένους.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή