Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνεχίζει με διάθεση για προσφορά ο Γιώργος Ηλιάδης

Με απώτερο στόχο να ενημερωθεί πάνω σε καίρια ζητήματα, ώστε την επομένη της 7ης Ιουλίου να προωθήσει στοχευμένα και άμεσα την επίλυση σημαντικών θεμάτων ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης συνεχίζει ακούραστος τις επαφές και τις συναντήσεις με φορείς του ν. Τρικάλων. 

Το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε διαδοχικά το Δασαρχείο Τρικάλων, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τον Σύλλογο Τριτέκνων του Νομού. 

Το κλίμα στις συναντήσεις που είχε ο υποψήφιος βουλευτής ήταν άκρως θετικό με τον διάλογο και την  αγαστή συνεργασία να κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα, αφού κάτι που τον διακρίνει είναι η διάθεση για προσφορά και η άμεση επίλυση σε κάθε ζήτημα που θα ανακύψει. 

Στο Δασαρχείο ο Γιώργος Ηλιάδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διευθυντή Δασών Τρικάλων Χρήστο Κουτσονάσιο. Εκεί έγινε εκτενής συζήτηση για τη σημαντική μεταρρύθμιση που αφορά τους δασικούς χάρτες, την έλλειψη σε δασικό προσωπικό σε ειδικότητες δασοπόνων και δασολόγων, καθώς την ανάγκη να απλουστευθεί  και να κωδικοποιηθεί η δασική νομοθεσία. 

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου αντάλλαξε απόψεις με τον προϊστάμενο κ. Γιώργο Κωνσταντάκο και την διευθύντρια κα. Βάσω Κάκλα για τις αλλαγές πάνω σε θέματα παιδείας. 

Ο νεαρός πολιτικός στάθηκε στην προσφορά των εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα στο έργο που επιτελούν ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι.

Τα προβλήματα των τρίτεκνων και η ανάγκη στήριξης του θεσμού της οικογένειας βρέθηκαν στο επίκεντρο του γόνιμου διαλόγου που είχε στη συνέχεια με τον πρόεδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Τρικάλων κ. Γιάννη Λιούλιο. 

Ο Γιώργος Ηλιάδης στάθηκε στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για το Δημογραφικό. 

Όπως είπε «βασική προϋπόθεση και για το δημογραφικό αποτελεί η αναγέννηση του Κοινωνικού κράτους. Που μπορεί να εξασφαλίσει αξιοπρέπεια σε κάθε πολίτη, ίσες ευκαιρίες για όλους και διαρκή στήριξη των ζευγαριών. Για μας είναι διαχρονικά στον πυρήνα της πολιτικής της παράταξής μας». 

Ειδικότερα, το «Σχέδιο Ελλάδα» αφορά τα ζευγάρια χωρίς παιδί και τα ζευγάρια με ένα παιδί, που έχουν ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως και 25.000 ευρώ με στεγαστικό δάνειο ή ενοίκιο, για πρώτη κατοικία και τα ζευγάρια χωρίς και τα ζευγάρια με ένα παιδί που έχουν ετήσιο καθαρό εισόδημα ως και 20.000 ευρώ (δίχως στεγαστικό δάνειο ή ενοίκιο), εφάπαξ επίδομα τοκετού 1000 ευρώ για κάθε παιδί, οι τρίτεκνοι αποκτούν όλα τα δικαιώματα των Πολύτεκνων. Δεν θίγονται τα δικαιώματα αυτών που σήμερα έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα και κάθε οικογένεια δικαιούται «Κοινωνική Επιταγή» για κάθε παιδί σε προσχολική ηλικία, η οποία εγγυάται το δικαίωμα για ένταξη και φροντίδα, ΟΛΩΝ των παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή