Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ειδήσεις

​Συνεχίζεται το πρόβλημα δυσοσμίας στον ΣΜΑ στο Ριζαριό

   Συνεχίζει να υπάρχει το ίδιο μεγάλο πρόβλημα δυσοσμίας στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Ριζαριό για το οποίο είχε γίνει λόγος παλιότερα όπου είχε επισημανθεί η ανάγκη μέριμνας για τη λύση του προβλήματος από τη Δημοτική Αρχή.

   Φαίνεται να μην έγινε αντιληπτή η επισήμανση αυτή καθώς εκτός της έντονης δυσοσμίας που υπάρχει και της σωρείας σκουπιδιών και ξερόκλαδων, το τοπίο αποσύνθεσης συμπληρώνει η παρουσία αδέσποτων σκύλων η οποία τονίζει το γεγονός της εγκατάλειψης του χώρου και της αδυναμίας να υπάρξει κάποια ουσιαστική παρέμβαση για τη λύση του συγκεκριμένου προβλήματος από το Δήμο.

   Έχει αναφερθεί ήδη ότι υπάρχουν παντού ξερά κλαδιά τα οποία αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης φωτιάς στο σημείο.  
 
   Εκτός αυτού, εγείρονται υποψίες και για το πού πάνε τα χρήματα που προορίζονται για την επισκευή των κοντέινερ τα οποία μεταφέρουν τα απορρίμματα στον ΧΥΤΑ, αφού κάθε φορά καταλήγουν να είναι χαλασμένα.

   Εφιστάται η προσοχή για μια ακόμη φορά ώστε να ληφθεί υπόψη το πρόβλημα από τη Δημοτική Αρχή και να υπάρξει η οριστική επίλυσή του γεγονός που θα επιφέρει και περίσσεια ανακούφιση στους κατοίκους με την απαλλαγή τους από την έντονη δυσοσμία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή